Om oss

Vi på Gantofta Service Center har i över 30 år bedrivit lackeringsverksamhet i Gantofta, som ligger en liten bit utanför Helsingborg stad. Vi har därför mycket stor erfarenhet inom vårt område och erbjuder endast tjänster och produkter av högsta kvalitet. Under dessa år har vi specialiserat oss på lackering av inredning, köksrenovering, samt byggservice. Vi är även noga med att våra leverantörer lever upp till våra höga standarder på kvalitet och att deras produkter är av allra högsta klass, så att vi kan fortsätta med att utföra högkvalitativt arbete och erbjuda utmärkt service till alla våra kunder!

Vi kan även stoltsera med att vi återigen har tilldelats utnämningen Platinaföretag av UC, vilket är ett väldigt hedrande erkännande av vår välskötta verksamhet.

Företaget grundades av Michael Stenberg hösten år 1986. Michael som har ett förflutet som maskinchef i flottan, med ett gediget intresse för inredning och att skapa kreativa lösningar för hus och hem, samt en bred och djupgående kunskap om renovering och lackering.

%d bloggare gillar detta: