Kontakt

Att komma i kontakt med oss gör ni på bästa sätt genom att ringa på vårt fasta telefonnummer 042-220928 eller vårt mobilnummer 070-5292256.

För att snabbast få lackerings- och renoveringsråd, samt komplett prisuppskattning så rekommenderar vi att ni skickar bilder på era möbler, köksluckor, lådor, dörrar, stolar, med mera, tillsammans med önskemål om kulör till mejladressen stenberg@gantoftaservice.se eller via mobiltelefon till nummer 070-5292256.

Det går även bra att komma förbi med mindre möbler (till exempel en stol, en kökslucka, eller en låda) så att vi tillsammans kan se över hur vi på bästa sätt kan gå tillväga för att uppfylla era renoveringsdrömmar. Ni är då hjärtligt välkomna till oss på Gantofta Service Center på adressen Bårslövsvägen 3, med postnumret 253 73 och postorten Gantofta, som ligger en liten bit utanför Helsingborg stad. Hör dock gärna av er på telefon innan besök så att vi kan säkerställa att vi har personal på plats som kan besvara era frågor och önskemål. Våra öppettider är då mellan klockan 8 till 17, måndag till fredag.

Eller varför inte kontakta oss via vår Facebook-sida, där vi regelbundet lägger upp inspirerande bilder och inlägg om många av de fina lackeringsjobb vi utför.

%d bloggare gillar detta: