Lackerat kök - Antikvit färg

Det sägs att köket är hemmets hjärta och det fungerar ofta som en samlingspunkt för många av livets aktiviteter och påhitt. Köksluckornas skick, utformning, och kulör präglar då inte bara miljön i köket, men även hela hushållets atmosfär. När ni lackerar era köksluckor hos oss så strävar vi därför inte bara efter att förnya era luckor och lådor, vi har även som målsättning att ge nytt liv i ert hem.

Då ni lämnar in ert kök till oss så går renoveringsarbetet till som så att vi först slipar ut och reparerar eventuella skador och förslitningar som kan ha uppstått på köksluckorna eller lådfronterna. Därefter sprutlackerar vi dem med högkvalitativ grundfärg som hjälper till med att förbättra ytan inför lackeringen med den särskilda kulör som ni har valt ut till just ert kök. När era luckor och lådor väl har målats i er drömfärg så är de färdiga att sättas tillbaka på sina platser och redo för att förnya och förhöja tillvaron i köket, hemmet, och hushållet. Dessutom har ni självklart 2 års garanti på ert nymålade kök!

Vad kostar lackering av köksluckor och lådfronter?

För att få ett pris på vad det kostar att lackera ert kök så skicka gärna en mejlförfrågan med bilder på köket som ni vill förnya tillsammans med önskemål om kulör till mejladressen stenberg@gantoftaservice.se. Skriv också hur många luckor och lådor ni önskar få målat för att få en komplett prisuppskattning. Det går även bra att skicka bilderna och informationen via mobiltelefon till numret 070-5292256.

Se gärna på bilderna nedan hur stor skillnad det faktiskt kan göra att lackera om sina gamla köksluckor hos oss och hur det verkligen kan förbättra kökets helhetsintryck och höja trivseln i rummet.

%d bloggare gillar detta: