Lackering av dörrar, Gantofta Service Center, Gantofta, Helsingborg

Dörren är kanske den mest underskattade möbeln i hemmet. Det kan vara vanligt att man inte lägger särskilt mycket märke till dem från dag till dag. Ändå så finns de i nästan varje rum och bidrar till att forma hushållets helhetsintryck. Det är därför ofta förvånande för många hur stor skillnad det faktiskt gör att förnya sina dörrar. En nylackerad dörr kan verkligen förändra hur ett rum uppfattas och hjälpa till med att skapa den atmosfär som ni önskar uppnå hemma.

Den kanske främsta anledningen till varför man väljer att måla om sina dörrar är för att de passar lika bra i dörrhålet när de sätts tillbaka igen. Det är nämligen så att träet i dörrar förändras och formas i takt med att övriga huset åldras. Därför är det ofta så att nya dörrar helt enkelt inte passar in i de gamla dörrhålen. Det kan även vara så att måtten på dörrarna och dörrhålen i rummen är av äldre slag, vilket innebär att det varken tillverkas eller säljs nya dörrar med samma mått. Som tur är så är vi experter på att lackera dörrar och vi vet precis vad som krävs för att förnya dörrarna i just ert hem!

För att fräscha upp miljön i hemmet på riktigt så rekommenderar vi också att ni uppdaterar era gamla dörrhandtag till nya beslag som framhäver dörrarnas uppfräschade form och färg, i samband med lackering. Därför erbjuder vi alla våra kunder möjligheten att färdigställa sin renovering genom att byta ut gamla handtag till nya snygga beslag som fulländar dörrarnas förnyade utseende.

Vad kostar lackering av innerdörrar?

För att få ett pris på vad det kostar att lackera just era innerdörrar så skicka gärna en mejlförfrågan med bilder på dörren eller dörrarna i fråga tillsammans med önskemål om kulör till mejladressen stenberg@gantoftaservice.se. Skriv också hur många dörrar ni önskar måla för att få en komplett prisuppskattning. Det går även bra att skicka bilderna och informationen via mobiltelefon till numret 070-5292256.

  • Nylackerad dörr med nya dörrhandtag
  • Dörrhandtag
  • Handtag - Borstat
  • Handtag - Kromade
%d bloggare gillar detta: