Över 30 års erfarenhet, Gantofta Service Center, Gantofta, Helsingborg

Vi på Gantofta Service Center har i över 30 år specialiserat oss att lackera och renovera kök, garderober, dörrar, stolar, bord, och liknande träinredning. Denna erfarenhet har gett oss både bred och djup kunskap om hur färg, form, och material samspelar under lackering och om hur man som bäst går tillväga för att renovera och förnya möbler av olika typ och träslag.

Under dessa år har vi utfört högkvalitativa arbeten till massvis av nöjda kunder, både i och utanför Helsingborg. Från stora företagskunder, så som Helsingborgshem, Allers, och Derome, till enskilda fastighetsägare och privatkunder. Våra kunder har i sin tur ofta rekommenderat oss till andra företag, kollegor, vänner, och familj och har många gånger också återkommit med mer inredning som de vill att vi ska förnya och försköna.

Vi kan även stoltsera med att vi återigen har tilldelats utnämningen Platinaföretag av UC, vilket är ett väldigt hedrande erkännande av vår välskötta verksamhet.

Tack vare vårt arbete och service av högsta klass, vårt förträffliga rykte, och våra nöjda kunder så kan vi även erbjuda vår expertis till er. Vänd er därför med allra största förtroende till oss och tveka inte att höra av er med era funderingar på renovering och lackering!

%d bloggare gillar detta: