Delbetalning - Svea Ekonomi

Tack vare vårt samarbete med Svea Ekonomi så kan vi att erbjuda alla våra kunder möjligheten att delbetala sina köp i upp till 36 månader räntefritt, när ni väljer att anlita oss för att förverkliga era lackerings- och renoveringsdrömmar.

Processen går till som så att vi antingen före eller efter utfört arbete skickar in en kreditprövning till Svea Ekonomi, som därefter ansvarar för den eventuella delbetalningsplanen. I och med ansökan kan man även specificera sina önskemål gällande bland annat tidsfrist. När ansökan sen är godkänd och klar så faktureras kund månadsvis av Svea Ekonomi, som då helt har tagit över betalningsprocessen.

Vill ni ha ytterligare information om denna betalningsmöjlighet så är ni välkomna att ringa oss på antingen vårt fasta telefonnummer 042-220928 eller vårt mobilnummer 070-5202256. Ett annat alternativ är att höra av sig till Svea Ekonomi direkt på telefonnummer 08-7352940.

%d bloggare gillar detta: