Konferensbord - Vit färg

Ett konferensbord ska inte bara vara helt och rent, det ska också utstråla professionalitet. Genom att måla om ert konferensbord hos oss så kan vi se till att det möter alla dessa krav, då vi lagar eventuella skavanker och förnyar utseendet med marknadens bästa färg. Dessutom lämnar vi alltid 2 års garanti när ni väljer att anlita oss för att lackera era möbler!

Genom åren har vi renoverat många olika varianter av möbler, däribland ett flertal typer av Fritz Hansen bord och stolar, som alla blir som nya efter ommålning hos oss.

Vad kostar lackering av konferensbord?

För att få ett pris på vad det kostar att lackera ert konferensbord så skicka gärna en mejlförfrågan med bilder på konferensbordet i fråga tillsammans med önskemål om kulör till mejladressen stenberg@gantoftaservice.se. Det går även bra att skicka bilderna och informationen via mobiltelefon till numret 070-5292256.

%d bloggare gillar detta: