Stolar - Svart färg

Stolar är kanske de möbler som slits mest i vardagen. De får ofta utstå mycket i hemmet, på kontoret, och i matsalen, vilket kan visa sig i olika repor, hack, och liknande förslitningar i färg och form. Det bästa sättet att fräscha upp använda trästolar är då många gånger att återskapa deras ursprungliga utformning med hjälp av slipning och spackel, och därefter lackera om dem med högkvalitativ industrifärg som både förnyar och förstärker deras yttre. Detta är precis vad vi sysslar med på Gantofta Service Center! Vi har genom åren renoverat hundratals stolar av alla dess slag och vet därför precis vad som krävs för att laga och måla om just era stolar. Dessutom har vi såpass stort förtroende för vår förmåga att renovera och lackera möbler till bästa resultat att vi alltid lämnar 2 års garanti på utfört arbete.

Så sitt inte i stolen och vänta, hör av dig till oss för att ta reda på vad vi kan göra för att förbättra och förnya era favoritstolar!

Vad kostar lackering av stolar?

För att få ett pris på vad det kostar att lackera era stolar så skicka gärna en mejlförfrågan med bilder på stolarna i fråga tillsammans med önskemål om kulör till mejladressen stenberg@gantoftaservice.se. Skriv också hur många stolar ni önskar måla för att få en komplett prisuppskattning. Det går även bra att skicka bilderna och informationen via mobiltelefon till numret 070-5292256.

Låt inte denna möjlighet falla mellan stolarna, skicka en förfrågan redan idag så svarar vi så fort vi kan med en bedömning av hur livslängden på era stolar kan förlängas på bästa sätt!

%d bloggare gillar detta: