Köksbord - Vit färg

Ett nylackerat köksbord kan verkligen förgylla tillvaron i köket. Köksbordet är inte bara någonting man använder när man äter, det är även en oumbärlig möbel som medverkar i många av de rutiner och aktiviteter som ingår i vardagen. Det kan vara allt från att läsa morgontidningen och avnjuta dagens första kopp kaffe, spela brädspel med familjen, till mer allvarsamma uppgifter så som att betala räkningarna och planera inför framtiden. Låt oss hjälpa till med att göra dessa och alla andra tänkbara aktiviteter runt köksbordet ännu mer trivsamma! Genom att renovera och lackera ert köksbord hos oss så ser vi inte bara till att laga alla de skavanker som har uppstått, vi ser också till att sprutmåla bordet med sådan omtanke att det ser ut som nytt igen. Dessutom ger vi alltid 2 års garanti när ni väljer att måla om era möbler hos oss!

Vad kostar lackering av köksbord?

För att få ett pris på vad det kostar att lackera ert köksbord så skicka gärna en mejlförfrågan med bilder på köksbordet i fråga tillsammans med önskemål om kulör till mejladressen stenberg@gantoftaservice.se. Det går även bra att skicka bilderna och informationen via mobiltelefon till numret 070-5292256.

%d bloggare gillar detta: