Få en prisuppskattning eller offert

Eftersom nästan alla kök, stolar, dörrar, bord, och alla andra typer av möbler är olika, och därför kräver anpassade bedömningar inför renovering, så är det svårt att erbjuda standardiserade priser på lackeringsjobb. Därför ber vi alla våra kunder att skicka en mejlförfrågan med bilder på den träinredning som önskas lackeras, tillsammans med önskemål om kulör till mejladressen stenberg@gantoftaservice.se. Skriv gärna också hur många möbler eller antal köksluckor och lådor ni önskar måla för att få en komplett prisuppskattning. Det går även bra att skicka bilderna och informationen via mobiltelefon till numret 070-5292256.

Själva priset kommer då alltså bland annat ta hänsyn till vilken typ av möbel eller träinredning som ni vill renovera och lackera, dess skick, storlek, utformning, och vilken kulör som ni vill att vi ska använda vid sprutmålning.

Efter utfört arbete så har alla våra kunder möjligheten att betala kontant, med bankkort, eller via Swish. Dessutom kan vi genom vårt samarbete med Svea Bank erbjuda upp till 36 månaders räntefri betalning till er som har anlitat oss för att förverkliga era renoveringsdrömmar!

%d bloggare gillar detta: